Metalliasennus Huuhka&Pocadel

Metalliasennus Huuhkan ja Pocadelin tarinan kirjoittaminen oli minulle hyvin mieluisaa, eikä vähiten siksi, että niin Pertti Huuhka kuin Leo Valtokin ja heidän lapsensa ja työntekijänsä ovat tavattoman mukavia ja mutkattomia ihmisiä.

 Tämä kirja on minulle erityisen merkittävä myös siksi, että se on ensimmäinen kirjani Varsinais-Suomesta ja ensimmäinen Teija Himbergin taittama kirja. Kuten kirjasta näkyy, Teija on tavattoman taitava antamaan kirjalle kauniin ulkoasun, joka houkuttelee lukemaan.

”En olisi oma-aloitteisesti kirjaa teettänyt, mutta Teemu osasi perustella, miksi varsinkin perheyrityksen kannattaa laittaa tarinansa kansien väliin. Siihen on monta hyvää syytä: kirja on hieno lahja omistajille, heidän työntekijöilleen, asiakkaille, sukulaisille ja varsinkin tuleville sukupolville, jotka kirjan avulla löytävät niin omat kuin yrityksen juuret.
Olemme hyvin tyytyväisiä Teijan ja Teemun työn jälkeen.”
– Pertti Huuhka
”Yhteistyö Teemun kanssa kesti noin vuoden, ja se sujui todella mallikkaasti. Ei moitteen sijaa, kirjasta tuli oikein hyvä. Samaa voin sanoa kirjalle ulkoasun antaneesta Teija Himbergistä.”
– Leo Valto.