Jalas

Jalantaitoja yli 90 vuotta – Viljanmaan perheen tarina

Viljanmaiden tarinan kirjoittaminen oli ihan oma, erityinen projektinsa, sillä ehdin palvella heitä ennen yrityskauppaa useita vuosia. Tein silloiselle Jalakselle (nyk. Ejendals Suomi) mm. kolme kertaa vuodessa ilmestyvää asiakaslehteä ja heistä tuli ystäviäni, kuten monesta heidän työntekijästään.

Jalas edusti perheyrittäjyyttä parhaimmillaan: työntekijät olivat kuin omaa perhettä, josta pidettiin hyvää huolta. Olen hautaan saakka iloinen ja ylpeä siitä, että minut otettiin tämän perheen jäseneksi. Siksi tällä kirjalla on aivan erityinen merkitys minulle.

jalas_historia_teemu_jarventie jalas_historiikki_teemu_jarventie

Klaus S. Viljanmaa, Senior Vice President, Business Operations Frontier Nanosystems:
”Tapasin Teemu Järventien vuoden 2005 tienoilla kun hän tuli esittelemään töitään ja tarjoamaan palveluitaan toimiessani Jalaksen toimitusjohtajana. Ensitapaamisesta lähtien yhteistyö on sujunut tehokkaasti, joustavasti ja mallikkaasti. Teemu on ammattilainen. Häneltä sujuvat vaativammatkin toimeksiannot. Teemu ymmärtää yrityksen tarpeet ja osaa olla kustannustehokas. Minulla oli ilo ja kunnia työskennellä hänen kanssaan työntekijoiden arvostuksen, yrityksen tunnettuuden ja työturvallisuuden lisäämiseksi.”