Porin Puukaluste

”Porin Puukaluste täytti tänä vuonna 40 vuotta. Reilu vuosi sitten Teemu otti yhteyttä ja ehdotti Puukalusteen historiikin kirjoittamista, jota olin jo jonkun vuoden miettinyt.

Kirjan kirjoittajaksi Teemu ehdotti Ilari Tapiota. Tämä oli loistava päätös. Ilarin kanssa yhteistyö sujuin hyvin ja tapaamisissa oli mukavan rento fiilis. Kirjasta tuli helposti luettava ja tarina etenee johdonmukaisesti.

Loppuvaiheessa kun kirjan ulkoasua ja sisältöä ”sorvattiin”, niin Mika Peltomaan osuutta ei voi myöskään olla kehumatta. Viimehetken toiveisiin reakoitiin nopeasti ja kärsivällisesti. Mika toimi myös valokuvaajana juhlissamme ja myös tässä tehtävässä hän onnistui loistavasti.

Kiitos vielä koko tiimille loistavasta kirjasta.”

Antti Hacklin
Toimitusjohtaja
Porin Puukaluste Oy

Porin Puukalusteen tarinan teko alusta loppuun oli kuin malliesierkki siitä, kuinka hyvin yhteistyö voi pelata asiakkaan, kirjoittajan, editoijan ja graafikon välillä.
Porin Puukalusteen toimitusjohtaja Antti Hacklin on kirjankustantajan ihanneasiakas, ja kaiken huipuksi sain kirjoittajaksi vanhan työkaverini, Satakunnan ylivoimaisesti parhaan kirjoittajan Ilari Tapion.

Julkistustilaisuus

Porin Puukalusteen kirjanjulkkarit helmkuisena lauantaina Porissa Ravintola Buccossa. Onnellinen asiakas- ja kirjantekijätiimi: Graafikko Mika Peltomaa, PP:n omistaja-toimitusjohtaja Antti Hacklin, PP:n perustaja Mikko Virtanen, historian kirjoittanut Ilari Tapio ja takana luimistelee kustantaja Teemu Järventie.